Veckan från helvetet😉

Om man skulle försöka sig på att sammanfatta veckan som har varit😂😂. 
Den började ju inte direkt bra efter helgens fadäs med ostkniven. 
Detta har ju påverkat min gymträning hela veckan tyvärr. Det kryper i kroppen nu då jag vill börja träna så fort som möjligt igen💪. 
Tänkte då att jag kunde köra ben tillsvidare men efter tisdagens rekord på 13 km så strulade knät/benet så det sket sig också😥. 
Men det som var det tråkigaste var ju att jag inte kunde delta i Mud Run som jag hade sett fram emot så jävla mycket😥. Oron över att såret på fingret skulle gå upp gjorde att jag fick ta det beslutet. 
Tröttheten har ju också varit ett stående inslag denna vecka. Skitmycket att göra på jobbet samt oron över deltagandet i Mud Run har satt sina spår. 2 kvällar somnade jag på soffan helt utmattad samt att jag har sovit hela nätterna vilket är ovanligt för mig. 
Kroppen behövde nog sitt i form av vila och mat. Är faktiskt rätt så glad att jag inte gick ut igår kväll trots att jag var sjukt uttråkad😂. 
Idag var första gången som jag kände mig helt utvilad på väldigt länge. 
Jag måste lära mig att dra ned på tempot. Det funkar inte att livet går i 200 hela tiden trots att jag gillar det. 
Igår hakade jag på trenden med Runstreak. Det är en typ av folkrörelse som är till för att folk skall börja att röra sig mer än vanligt😊. Meningen är att man skall springa varje dag. Reglerna säger minst 1,6km(engelsk mile). Mitt mål till att börja med är 100 dagar😊. Blir så sjukt imponerad av vissa i gruppen som har lyckats med flera hundra. Skitkul initiativ tycker jag😊. 
Denna söndag sparkades igång med Runstreak nr 2 och nu är jag redo för resten av dagen 

Ha nu en underbar dag mina vänner❤️❤️❤️