Ledighet

Äntligen!! 
Det skall bli så skönt med lite sammanhängande ledighet nu😊. Inom handeln är man ju inte bortskämd med 4 dagars ledighet. Men jag kände att det var behövligt nu innan julruschen sätter igång på allvar. Och jag har absolut INGET inplanerat! 😊. DET är lyx för mig❤️. Inga tider och inga måsten.......love it! 
Det kommer självklart att bli en del träning och god mat💪😋. Det är absolut inga måsten för mig utan rena NÖJEN😁. För mig är träningen ett nöje som får mig att må bra. Just vetskapen om vad träningen har gjort för mig personligen gör mig på så sjukt gott humör❤️. 
Att man vid 46 års ålder kan känna att man är piggare, starkare och uthålligare än tidigare i livet är sjukt häftigt💪. 
Träningen har ju även gjort att man har blivit mer social än tidigare😊. Man träffar på så mycket härligt folk genom träningen. Massa härliga möten med nya kontakter😊. Det finns bara fördelar med mitt nya aktiva liv😁. 
Det enda man ångrar är att man inte tog tag i det tidigare men jag lever här och nu❤️. Kommer aldrig att återgå till mitt gamla tråkiga och lata liv. 
Som jag har sagt tidigare så har ju mycket att göra med personerna man har omkring sig. Personer som JAG själv har valt, som ger mig energi, som får mig att må bra. Till dessa ger jag detsamma tillbaka❤️. Energitjuvarna är äntligen ute ur mitt liv😁. Så rådet är att omge sig med de rätta personerna så blir livet såååå mycket bättre❤️

Nu skall jag ta tag i denna dag och den börjar självklart med lite morgonlöpning🏃‍♂️

Ha en fin dag mina vänner❤️❤️❤️