Jag är en man!!

Hello everyhopa!!
 
Berättar lite senare vad jag menar med min rubrik.
 
Idag var jag riktigt sugen på ett grymt pass på gymmet med sonen. MEN det fanns ingen ork!. Så det blev nog ett av de slappaste träningspass som jag har genomfört. Det kan ju ha att göra med att det var mitt FEMTE pass på SJU dagar...hahahaha!!. Kroppen sa till mig att vila....så det gör jag.
 
Sen fanns det ju en annan anledning till att det inte gick att träna så hårt och det hänger ihop med rubriken. MITT FINGER!!
 
När jag kommer till jobbet varje morgon så är jag löjligt kaffesugen. Så även igår. Så vid 5.30-tiden så gick mina steg direkt in i lunchrummet som vanligt. Tog min mugg och placerade den i kaffeautomaten. Medans kaffet rann ned började jag pilla på min mobiltelefon. När kaffet hade runnit ned så skulle jag ta min mugg(fortfarande pillandes med mobilen) som självklart flög i backen och gick i tusen bitar. 
DÅ kom jag på den smarta ideen att fortsätta pilla på mobilen mednas jag skulle plocka upp resterna av muggen. DET SKET SIG TOTALT!!. Jag skar mig REJÄLT på 2 ställen i ett finger så blodet sprutade åt alla håll...hahaha!!
 
Det var det jag menade med rubriken....jag är en man!!. En man kan bara göra en sak åt gången. Det fick jag bevis på igår....hahahaha!!.
 
Men fingern är nu fint tejpad så snart är jag på G igen och hädanefter gör jag klart en sak innan jag påbörjar en annan...hahaha!!
 
 
Ha en fortsatt superfin dag mina vänner!!