Ett fantastiskt år!!

Den 1 juli ifjol var datumet då jag bestämde mig för att ta tag i mitt liv. Ett år har alltså snart gått
 
OCH VILKET ÅR DET HAR VARIT!!!
 
Jag har lärt mig så jäkla mycket om mig själv under detta år. Tidigare hade jag ju ingen jättetro på mig själv med vad jag klarar av osv. MEN satan vad fel jag hade!!. Jag har uppnått ALLT som jag hade satt upp som mål. SÅ JÄKLA HÄFTIGT!!.
 
KRAFTPROVET var ju första målet som jag satte upp. Om en månad skall det genomföras!. 
 
Med utgång från det målet så började jag min resa med att försöka gå ned i vikt. 26kg på ett halvår där jag enbart körde Crosstrainer i 4 månader. Har även cyklat till och från jobbet sedan dess....VARJE DAG!!. 
 
Gymkortet på Älvhögsborg har verkligen gjort gott för min fysik. Jag har ALDRIG varit så vältränad som jag är nu....skitcoolt!!
 
INSPIRATION och  bra OMGIVNING är ju också en förutsättning för att kunna lyckas. Jag har haft sån jäkla tur att omges av fantastiska personer i min närhet som har stöttat och pushat. För att kunna lyckas är det ju viktigt att man mår bra och att huvudet är med. 
 
KOSTEN är ju också en viktig faktor i det hela. Det är inte lätt att hitta rätt med kombinationen kost och träning. Men när man gör det så mår man grymt bra. Och kroppen svarar maximalt. Självklart har jag gått på en del nitar under året där kosten och träningen inte har synkat. Vilket resulterat i ofrivilliga träningsuppehåll mm. Men man måste LYSSNA på kroppen och anpassa sig därefter. Då blir det kanon!!
 
Som sagt så har ju personerna i min omgivning varit min största inspirationskälla. Och då speciellt Marianne som jag träffade för ett år sedan. En helt FANTASTISK vän!!. Hade troligtvis inte börjat med denna resa om jag inte träffat henne. Så jag har allt att tacka henne för. DU ÄR GULD VÄRD!!!
 
SJÄLVFÖRTROENDET är ju också en annan sak som växt fram på ett underbart sätt. Hade ju även som mål att försöka att träffa på en kvinna under året.....hahahaha!!
Nu har jag träffat en kvinna som är så fantastisk och vacker att jag inte tror att det är sant. Hon har verkligen allt som jag söker. Trivs så fantastiskt mycket i hennes sällskap och det skall bli spännande att se vad det leder till. Du vet vem du är....puss!!!!
 
Skall försöka att skriva lite oftare här än tidigare och berätta om min uppladdning inför Kraftprovet och mitt fantastiska liv just nu
 
Kram på er alla och ha en superfin söndag!!
Jocke