Världsmästare i misslyckade dejter

Gokväll alla glada!!
 
Idag kände jag för att skriva om nåt helt annat än träning och kost.
 
Tänkte att jag skulle ta upp det här med dejtingdjungeln....och det är fan en riktig djungel...hahaha!!
 
Jag har ju varit lite aktiv på några av de större sidorna ett tag men nu får det bannemig vara slut!!. Varför kan man inte träffa någon normal på dessa sidor?. Hädanefter skall jag träffa nån i verkliga livet istället och ta det därefter. Inga mer dejtingsajter där alla överdriver sig själva, undanhåller viktiga detaljer och ljuger om verkligheten.
 
Låter jag BITTER?? Kanske lite då...hahaha!!
 
Tänker ta upp några exempel här som gör att jag kvalificerar mig som världsmästare i misslyckade dejter
 
Tjej 1 - Snackade via en sajt ett tag innan den första dejten. Första dejten var jättetrevlig och vi tog några öl på stan. Vi snackade hela kvällen och hon verkade kanon. Den andra dejten var en filmkväll hemma hos henne. Jag tog med en flaska vin som jag tänkte att vi kunde dela på. Även hon hade några öl hemma. Det första jag reagerade på var hur jäkla snabbt hon drack. Och efter en stund berättade hon att hon tog tabletter mot depression. Dessa fick hon absolut INTE ta i samband med alkohol. Hon blev jättekonstig efter en stund och flög på mig i soffan. Jag blev rädd och stack hem
 
Tjej 2 - Samma där...snackade ett tag innan första dejten och hon verkade skittrevlig. En kväll när vi båda satt hemma hos var och en så kom vi överens om att hon skulle komma hit på middag. Och eftersom hon bodde i Sollebrunn så kom vi överens om att hon skulle sova här..då det ingick vin till middagen. Det tog ca 1 min efter att hon kommit innanför dörren som hon sa att hon var tvungen att ringa sin ÖVERVAKARE!!!!!!!. Jag sov med ett öga öppet den natten.....hahahaha!!
 
Tjej 3 - Snabba ryck!!. Började prata med varandra på lördagkvällen och kom fram till att träffas över en öl samma kväll ute på stan. Efter en timma kysste hon mig och berättade vad hon ville göra med mig...hahaha!!. Fast hon var iallafall ärlig med vad hon ville...hahaha!!. Hände absolut ingenting och vi träffades en gång till med samma utgång. Jag är faktiskt glad att inget hände då jag själv är ute efter nåt seriöst.
 
Tjej 4 - Den sista damen i denna serie..hahaha!!. Hon var väldigt noga med att poängtera att det endast gällde nåt seriöst. Något som jag gillade att höra. Vi hade en dejt inplanerad förra tisdagen vilket jag såg fram emot. Nu blev den tyvärr inställd då min dotter blev magsjuk. Då blev hon skitsur!!. Som mamma hade hon väl gjort detsamma för sina barn??. De går ju ALLTID först!!. Då kommer hon med det fantastiska förslaget att vi skall ses på fredagen OCH på ett hotell i Göteborg. Låter det seriöst?????. Jag tackade iallafall nej och sen dess har vi inte hörts av.
 
Vad jag menar är att skall man träffa någon via en dejtingsajt så tycker jag att det är viktigt att man är öppen och ärlig med vad man vill och inte undanhålla viktiga detaljer. Hur kul är det om man upptäcker dessa saker efter ett par månader när man e på G i förhållandet.
 
Så nu är alla konton på dessa sajter snart nedstängda och jag är redo att träffa en kvinna ute i vardagen istället..
 
Ha en superfin kväll mina vänner!!